Εκπαίδευση σε κουρέματα κομμωτηρίου πάνω σε όλα τα μήκη μαλλιών από άριστους επαγγελματίες καθηγητές.

dream.learn.create

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ | HAIRCUTS

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών στα Κουρέματα

Αποκτήστε πιστοποιημένο δίπλωμα ΚΔΒΜ από ΕΟΠΠΕΠ, με το κύρος του ονόματος Νίκος Αμάραντος της κορυφαίας σχολής Κομμωτικής & Επαγγελμάτων Ομορφιάς επι 60+ χρόνια!  Κατοχυρώστε τις σπουδές σας και ανοίξτε πόρτες σε προηγμένες ευκαιρίες καριέρας καθώς μόνο με πιστοποιημένο δίπλωμα ΚΔΒΜ ή ΣΑΕΚ σας δίνεται το δικαίωμα νόμιμης εργασίας σε καταστήματα & οργανισμούς.

Η Σχολή Κομμωτικής Νίκος Αμάραντος είναι περήφανη να σας προσφέρει μια εκπαιδευτική εμπειρία χωρίς προηγούμενα, σχεδιασμένη για να εκπαιδεύσει και να εξειδικεύσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες κομμωτές. Στη σχολή μας, δεν προσφέρουμε απλώς μαθήματα κομμωτικής, αλλά δίνουμε στους φοιτητές μας την ευκαιρία να επιλέξουν τον δρόμο που τους ταιριάζει καλύτερα, εξειδικευόμενοι σε συγκεκριμένες ενότητες της κομμωτικής.

Στη διάθεσή σας βρίσκονται τρεις σημαντικές επιλογές εξειδίκευσης: το Βαφείο, τα Χτενίσματα και τα Κουρέματα. Καταλαβαίνουμε ότι κάθε φοιτητής έχει τον δικό του χαρακτήρα και τον δικό του όραμα, και γι’ αυτόν τον λόγο δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής.

Εάν η αγάπη σας είναι το κούρεμα και η δημιουργία μοδάτων look, τότε η Εκπαίδευση σε Κουρέματα Κομμωτηρίου είναι η επιλογή που θα αποκαλύψει το ταλέντο σας σε αυτό τον τομέα.

Και με την υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών του χώρου

  • Wahl Professionals
  • Joewell

Πρόγραμμα

ΛΟΥΣΙΜΟ

Εξειδικευμένη γνώση για το πώς να προχωράτε στο λούσιμο των μαλλιών των πελατών με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών και προϊόντων.

ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ

Ο ασφαλής και αποτελεσματικός χειρισμός του σεσουάρ χειρός για το στέγνωμα και ίσιωμα των μαλλιών. Αυτή η δεξιότητα επιτρέπει τη διόρθωση του κομμωτικού στυλ σε στεγνά μαλλιά.

FUNDAMENTALS

Κατατοπιστική γνώση σχετικά με τις βασικές γραμμές γεωμετρικών κουρεμάτων, είτε πρόκειται για μακριά είτε κοντά μαλλιά. Θα μάθετε να δημιουργείτε καθαρές και ακριβείς γραμμές κατά τη διάρκεια του κούρεματος, δίνοντας σχήμα και δομή στα μαλλιά των πελατών.

ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

H επιλογή ενός κουρέματος είναι ένας τρόπος έκφρασης του προσωπικού στιλ και της μοντέρνας αισθητικής. Σε πολλές περιπτώσεις, συνδυάζονται διάφορα στοιχεία για να δημιουργηθεί ένα ενημερωμένο και μοντέρνο αποτέλεσμα.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΞΥΡΑΦΙ

Η τεχνική του κούρεματος με ξυράφι. Θα εξοικειωθείτε με τη χρήση του ξυράφιου για τη δημιουργία ακριβών γραμμών και την προσθήκη λεπτομερειών στο κούρεμα των πελατών.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ

Τεχνικές κούρεματος με μηχανή & Fades. Θα κατανοήσετε τις διάφορες ρυθμίσεις μήκους και τις τεχνικές για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στα μαλλιά των πελατών. 

Πληροφορίες

Τμήματα

 Πρωί : 09:00 – 12:30
Απόγευμα: 17:00 – 20:30
3 ημέρες / εβδομάδα

Διάρκεια Σπουδών:

27 ημέρες x 3,5 ώρες (94,5 ώρες)

Τίτλος Σπουδών:

Πιστοποιημένο ΚΔΒΜ

Κέντρο Εγγραφών:

Ακαδημίας 78, Αθήνα
Τηλ. 2103800237 – 2103817433

Δίδακτρα:

1100
  • Έκπτωση 10% σε προεξόφληση
  • Αποπληρωμή σε δόσεις
  • -20% σε αποφοίτους μας

Στη σχολή μας πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση είναι ο δρόμος για την επιτυχία.
Σας προσκαλούμε να επιλέξετε την ενότητα που σας ταιριάζει καλύτερα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τον κόσμο της κομμωτικής.
Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε να φτάσετε όπου επιθυμείτε.

Καλή επιλογή και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη Σχολή Κομμωτικής Νίκος Αμάραντος!

Scroll to Top