Εκπαίδευση στο βαφείο κομμωτηρίου από έμπειρους κομμωτές χρόνια στο χώρο.

dream.learn.create

ΒΑΦΕΙΟ | COLORIST

Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών στο Βαφείο Κομμωτηρίου

Αποκτήστε πιστοποιημένο δίπλωμα ΚΔΒΜ από ΕΟΠΠΕΠ, με το κύρος του ονόματος Νίκος Αμάραντος της κορυφαίας σχολής Κομμωτικής & Επαγγελμάτων Ομορφιάς επι 60+ χρόνια!  Κατοχυρώστε τις σπουδές σας και ανοίξτε πόρτες σε προηγμένες ευκαιρίες καριέρας καθώς μόνο με πιστοποιημένο δίπλωμα ΚΔΒΜ ή ΣΑΕΚ σας δίνεται το δικαίωμα νόμιμης εργασίας σε καταστήματα & οργανισμούς.

Η Σχολή Κομμωτικής Νίκος Αμάραντος είναι περήφανη να σας προσφέρει μια εκπαιδευτική εμπειρία χωρίς προηγούμενα, σχεδιασμένη για να εκπαιδεύσει και να εξειδικεύσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες κομμωτές. Στη σχολή μας, δεν προσφέρουμε απλώς μαθήματα κομμωτικής, αλλά δίνουμε στους φοιτητές μας την ευκαιρία να επιλέξουν τον δρόμο που τους ταιριάζει καλύτερα, εξειδικευόμενοι σε συγκεκριμένες ενότητες της κομμωτικής.

Στη διάθεσή σας βρίσκονται τρεις σημαντικές επιλογές εξειδίκευσης: το Βαφείο, τα Χτενίσματα και τα Κουρέματα. Καταλαβαίνουμε ότι κάθε φοιτητής έχει τον δικό του χαρακτήρα και τον δικό του όραμα, και γι’ αυτόν τον λόγο δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής.

Εάν έχετε πάθος για το χρώμα, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην ενότητα  Βαφείο Κομμωτηρίου, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά της τέχνης της βαφής και με την υποστήριξη της Wella Professionals του Νο1 Βαφείου Παγκοσμίως!

Πρόγραμμα

ΘΕΩΡΙΑ

Βασικές έννοιες που αφορούν το δέρμα και την τρίχα, τον ρόλο του pH στην τρίχα, τη διάγνωση της κατάστασής της και τη χρωματομετρία.

ΛΟΥΣΙΜΟ

Λούσιμο πριν και μετά από τεχνικές εργασίες για την ευκολότερη εφαρμογή και την προστασία της τρίχας.

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ / ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Η θεωρία πίσω από τις τεχνικές της περμανάντ και της ισιωτικής, καθώς και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται και τις τεχνικές τυλίγματος που εφαρμόζονται.

ΘΕΩΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Τα βασικά στοιχεία της θεωρίας του χρώματος, όπως η μελανίνη, το φόντο ξανοίγματος, ο χρωματικός κύκλος, τα ύψη τόνων, τα ρεφλέ και το χρωματολόγιο.

ΕΙΔΗ ΒΑΦΩΝ

Τα διάφορα είδη βαφών, όπως οι μόνιμες, η ημιμόνιμες και οι προσωρινές βαφές, καθώς και την εφαρμογή του χρώματος στη ρίζα και σε όλο το μήκος της τρίχας.

ΟΞΥΖΕΝΕ / ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ

Η χρήση του οξυζενέ, οι απαραίτητοι χρόνοι αναμονής και η διαδικασία ελέγχου αλλεργίας σε σχέση με τα προϊόντα βαφής.

ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΥΚΩΝ

Κάλυψη λευκών μαλλιών με βάση το χρώμα.

ΞΑΝΘΙΣΤΙΚΕΣ

Προϊόντα ξανοίγματος και διάφορες τεχνικές όπως ο αποχρωματισμός, οι ανταύγειες, οι διαφάνειες, το Balayage, το Foilyage, το Shadow root και άλλες 3D τεχνικές που είναι σύγχρονες και δημοφιλείς στο χώρο.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Διόρθωση χρώματος και διάφορες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διορθώσουν ενδεχόμενα προβλήματα χρώματος.

Ομάδα
Εκπαιδευτών
Βαφείου:

Μαρία Βλαντή

Δήμητρα Σγουράκη

Γιώργος Νικολαϊδης

Ιωάννα Φλίγκου

Πληροφορίες

Τμήματα

 Πρωί : 09:00 – 12:30
Απόγευμα: 17:00 – 20:30
3 ημέρες / εβδομάδα

Διάρκεια Σπουδών:

22 ημέρες x 3,5 ώρες (77ώρες)

‘Εναρξη Τμημάτων:

Ιούνιος 2024

Τίτλος Σπουδών:

Πιστοποιημένο ΚΔΒΜ

Κέντρο Εγγραφών:

Ακαδημίας 78, Αθήνα
Τηλ. 2103800237 – 2103817433

Δίδακτρα:

€1000
800
  • Έκπτωση 10% σε προεξόφληση
  • Αποπληρωμή σε δόσεις
  • -20% σε αποφοίτους μας
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Στη σχολή μας πιστεύουμε ότι η εξειδίκευση είναι ο δρόμος για την επιτυχία.
Σας προσκαλούμε να επιλέξετε την ενότητα που σας ταιριάζει καλύτερα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τον κόσμο της κομμωτικής.
Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να σας βοηθήσουμε να φτάσετε όπου επιθυμείτε.

Καλή επιλογή και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη Σχολή Κομμωτικής Νίκος Αμάραντος!

Scroll to Top